Att spela fotboll är det roligaste som finns, att drabbas av skador som gör att man förhindras göra det roligaste som finns kan vara riktigt tufft. Kristian Destici, försvarsspelaren som var på lån till Rynninge IK under 2020 för att få ordentligt med speltid så att nästa viktiga utvecklingssteg skulle kunna tas.

Kristian skadade sig allvarligt under hösten 2020 och har genomgått en knäoperation som han just nu ”rehabar”. Vi ser framemot att se Kristian på planen igen under året och hoppas hans tuffa rehab period kommer leda till en lång och framgångsrik fotbollskarriär. Just nu ser vi honom oftast med ett leende göra sina övningar i omklädningsrummet. Kristian är en spelare som trots sin skada kommer vara en positiv person i gruppen under året. Han har förmågan att stå stabilt på jorden när det blåser och kan se och lyfta spelare som för andra kan vara osynliga. Han kommer kunna bidra i omklädningsrummet med sin erfarenhet och sin fotbollskompetens. 

Örebro Syrianska hoppas och tror att Kristian kommer tillbaka under året starkare än tidigare och redo att spela fotboll på högsta möjliga nivå. Under tiden ser vi framemot att se honom i omklädningsrummet eller ute på planen gnuggandes övningar som under året kan stegras mot fotbollsspel. Ni alla runt omkring får gärna ge glada och uppmuntrande tillrop till ”krigaren” Kristian Destici. 

Vår framgång är allas framgång, alla kommer behövas och alla kommer bidra, nu köööör vi…

Loading

Örebro Syrianska IF
april 7, 2021