I hörnet till vänster i omklädningsrummet så sitter en av de mest anonyma fotbollsarbetarna i Örebro Syrianska, Charbel Coskun. Charbel som är en spelare som kan spela på flertalet positioner. En spelare med bra fart med en bra grundteknik och en fint passningsspel.

Charbel som framförallt har och sannolikt kommer husera i vårt U21 lag men även på den ”sparrande” sidan när vi har matchförberedande träningar eller internmatcher. Han tar ett stort ansvar i dessa sammanhang och levererar alltid goda insatser, inget gnäll bara hårt jobb. Charbel är ett gott föredöme för alla unga spelare som kommer upp för att rotera. De ser en spelare som i alla sammanhang gör sitt bästa och lägger all sin energi på sitt eget spel. I dagarna har ett avtal över 2021 skrivits med Charbel Coskun och vi kommer få ta del av hans fina egenskaper även under detta år.

Loading

Örebro Syrianska IF
april 9, 2021