Sökandet efter spetskompetens som kan ta vårt spel till ytterligare en nivå kommer nu kunna presenteras. Premiären närmar sig med stormsteg och vi ledare vill få klart med truppen så vi har tid att förbereda oss inför att tävlandet ska starta. Det är med glädje som vi nu kan presentera Sermed Habib. Denna mycket begåvade och snart 25 åriga wingback kommer representera Örebro Syrianska under 2021. Sermed är killen från Västerås som dem senast två säsongerna representerat Karlslunds IF i div 1 norra. Det kommer bli spännande att följa Sermeds utveckling under året i den röd/gula dräkten. Han har gjort ett mycket positivt intryck på träningen. Redan under första passen så ser vi att han kommer bidra med fart, spelförståelse och en fantastisk passnings och avslutsfot. Sermed kommer med sin erfarenhet och skicklighet göra sina lagkamrater lite bättre varje dag.  Vi hälsar Sermed Habib varmt välkommen in i Örebro Syrianska familjen.

En eller två pusselbitar kvar att lägga innan vi är 100% nöjda. Inom kort kommer nästa presentation, håll ögonen öppna spännande saker på väg!

Loading

Örebro Syrianska IF
mars 24, 2021