Med målmedvetna steg närmar vi oss slutet på vårt rekryteringsarbete inför starten av div 1 spelet. Nästa spelare in till Örebro Syrianska är Joel Berhane. 

Hur känns det att ha skrivit på för Örebro Syrianska?

De känns spännande att ha skrivit på för Örebro syrianska.

Varför föll valet på Örebro Syrianska?

Valet föll på Örebro för att dom tidigt visade att dom tror på mig.

Vad tror du att du kommer tillföra säsongen 2021?

Jag kommer att tillföra spelintelligens och en hunger

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

Jag är en hårt jobbande och smart mittfältare som gillar att spela samt styra spelet.

Klubbens ord om Joel:

Joel är en spelskicklig innermittfältare med förmåga att driva på spelet från sin mittfältsposition. Han är duktig att kombinera på små ytor men har även förmågan att flytta bollen över större ytor när det krävs. Joel är en spelare som är intensiv och smart i sitt defensiva spel och har förmågan att använda sin kropp på ett smart vis och ”sno” åt sig bollen från motståndaren. Under vintern har han varit på väg till Superettan, både AFC Eskilstuna och Jönköping Södra har visat intresse men han väljer nu att skriva på för Örebro Syrianska. Återigen en spelare med en profil som vi eftersöker. En spelare med höga ambitioner, som vill utvecklas och ta sitt spel till ytterligare en nivå. 2020 representerade Joel Nyköping BIS i div 1 norra på ett framgångsrikt vis. Joel kommer via sin direkta fotbollskompetens höja nivån och inte minst kraven för att ta plats i en startuppställning för de röd/gula. Vi kommer även få in en positiv spelare med ett ständigt leende på läpparna som vet vad som krävs för att vinna fotbollsmatcher… 

Vi hälsar Joel Berhane varmt välkommen in i Örebro Syrianska familjen.

Loading

Örebro Syrianska IF
februari 22, 2021