Systematiskt jobbar vi vidare med vår rekrytering, lagdel för lagdel. I och med att vi har förmånen att presentera Albin Hultin så bedömer vi att vi är klara med vår försvarslinje…

Hur känns det att ha skrivit på för Örebro Syrianska?

Det känns riktigt bra, vi har en spännande trupp så längtar tills serien drar igång.

Varför föll valet på Örebro Syrianska?

Fick bra intryck av laget och tränarna efter första träningen vilket gjorde valet enklare.

Vad tror du att du kommer tillföra säsongen 2021?

Jag kommer att tillföra hårt jobb och energi till laget.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

Jag är en spelande mittback med bra fysik och snabbhet.

Klubbens ord om Albin: 

Albin som senast kommer från IK Frej där han hamnade utifrån samarbetet med Hammarby IF. Redan som 19 åring spelade Albin 10 matcher i Superettan med just IK Frej. Han har även ett SM-guld från 2018 för Hammarby med deras P19 lag på meritlistan. Vi har fått ett väldigt gott intryck under provspelet av Albin som person och ser framemot att jobba vidare med hans utveckling. Albin kommer bidra med ett mentalt lugn men också ett skolat försvarsspel och ett bra duellspel. Han har ett mycket bra positionsspel och en trygghet i sitt spel som gör att han fattar bra beslut både med bollen och utan den runda lilla leksaken. Återigen en spelare in i truppen som har framtiden för sig och som har en stark vilja att utvecklas som spelare. Vi ser framemot att följa Albins utveckling i Örebro Syrianska och välkomnar honom in i gemenskapen…

Ett hårt arbete har lagts ner under vintern av ledarstaben när det gäller rekryteringsarbetet. Nu börjar vi närma oss en slutprodukt. Två positioner kvar att lösa, sannolikt kommer vi komma till avslut även här inom kort..

Loading

Örebro Syrianska IF
februari 28, 2021