Långsamt formar sig vår trupp och arbetet under veckorna löper på. Nästa spelare in i truppen är en talangfull 19 åring från ÖSK´s starka P19 trupp. Varmt välkommen Dino Salcinovic

Hur känns det att ha skrivit på för Örebro Syrianska?

Det känns jättebra, det känns som rätt steg för min individuella utveckling, ser fram emot dessa 2 år.

Varför föll valet på Örebro Syrianska? 

Redan efter den första träningarna kändes det bra, en bra grupp, bra tränare som tror på mig och laget hållet en väldigt hög nivå. 

Vad tror du att du kommer tillföra säsongen 2021? 

Jag kommer att tillföra bra attityd, självförtroende och kvalité på plan. Jag gör alltid mitt bästa och hoppas att jag kan tillföra med en vinnarmentalitet.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

Mina styrkor som fotbollsspelare är min spelförståelse och att jag är bra med boll, en poängspelande mittfältare. 

Klubbens ord om Dino:

Dino Salcinovic är en mycket intressant spelare med en ljus fotbollsframtid. En innermittfältare med starka egenskaper i spelet med boll. Skicklig i kombinationsspelet, kan avsluta med båda fötterna och har en härlig attityd till sin fotboll. Dino är en spelare som vill styra spelet. Han har en mycket hög nivå när saker och ting stämmer. Ska bli spännande och följa Dino och hans utveckling under 2021. Örebro Syrianska ser i Dino en spelare för framtiden men det skulle inte förvåna oss om Dino tar stegen som krävs för att bli en bra div 1 spelare redan i år. Samtidigt är det viktigt att vi låter våra unga spelare utvecklas i lugn och ro..  

Vi hälsar Dino Salcinovic varmt välkommen in i Örebro Syrianska familjen..

Loading

Örebro Syrianska IF
februari 10, 2021