Michel Yanez Hernandez, för många känd som ”Micha” har i dagarna gjort klart med ytterligare ett år i Örebro Syrianska. 

Ledarstaben är riktigt nöjda med att vi lyckats förlänga med Micha. Han har under 2020 växt fram till en viktig spelare i sin wingback position. Med sin fina spelförståelse att balansera defensivt och offensivt spel, sitt passningsspel och förmågan att kombinera sig fram in mot assistytan. Så kommer vi få en spelare som kommer bidra både i det defensiva och det offensiva spelet på ett alldeles utmärkt vis. Utöver det har Micha erfarenheten och kan i omklädningsrummet och på planen driva på våra unga spelare i rätt riktning.

Konkurrensen hårdnar och kraven kommer öka på varje individ. Alla kommer behövas och alla kommer behöva bidra med positiv energi, energi som för oss i rätt riktning…

Loading

Örebro Syrianska IF
februari 7, 2021