Vi är glada att kunna presentera nästa nyförvärv i Jonathan Forsberg som har valt att återvända till Örebro Syrianska. Jonathan som lämnade Örebro Syrianska efter säsongen 2019 för en sejour utomlands har nu valt att återvända.

Hur känns det att komma tillbaka till Örebro Syrianska?
Det känns otroligt kul att få komma tillbaka till Örebro Syrianska igen efter en kort sejour utomlands. Jag ser fram emot att få komma igång med säsongen.

Varför föll valet på Örebro Syrianska?
Valet att gå till Syrianska var lätt, det är en familjär klubb där jag gör min tredje säsong. Jag trivs lika bra i klubben som jag alltid har gjort och har fullt förtroende för spelare och tränare.

Vad tror du att du kommer att tillföra inför säsongen 2021?
Inför säsongen 2021 så hoppas jag, tillsammans med mina egenskaper, på att tillföra driv, vinnarmentalitet och en bra sammanhållning i laget.

Klubbens ord om Jonte:
Det kommer bli mycket intressant att se hur Jonathan Forsberg ska utvecklas vidare i vår verksamhet. ”Jonte” som han kallas är en fysisk stark mittback eller innermittfältare med ett välutvecklat spelsinne. Jonte är stark i duellspelet, grym i huvudspelet och en jättefin passningsspelare. Trots sin storlek så sitter Jonte även inne med en bra rörlighet och snabbhet. Han kommer även utgöra ett hot på vår fastasituationer och ha en stor betydelse vid defensiva sådana. Detta är en spelare med alla egenskaper som krävs för att ta nästa steg och bli en riktigt bra spelare. Det ska bli intressant och följa Jonathan i sin utveckling under 2021 i vår miljö. Jonathan Forsberg känn dig varmt välkommen tillbaka till Örebro Syrianska familjen.

Loading

Örebro Syrianska IF
januari 22, 2021