Att bygga en trupp med den kvalitet och med dem egenskaper som vi ledare önskar är inte alltid enkelt. Vi har en plan och en strategi och den håller vi hårt i. Av den anledningen är det särskilt roligt att presentera nästa nyförvärv. Nadir Ayeva, även kallad ”Nadde” kommer senast från ÖSK men spenderade förra säsongen på lån hos Karlslunds IF.

Hur känns det att ha skrivit på för Örebro Syrianska?
Det känns bra och som ett bra steg för mig i min individuella utveckling.

Varför föll valet på Örebro Syrianska?
Jag är väldigt mån om att göra det som känns rätt för mig och för min familj och jag kände att allt inte stämde för en flytt till en annan stad, därför känns det skönt att kunna spela på en så pass bra nivå i min hemstad Örebro.

Vad tror du att du kommer tillföra säsongen 2021?
Jag kommer tillföra självförtroende, poäng och ledarskap. Jag är ung men driven och vill få ut det bästa från mig men såklart laget också. Vill få in en mentalitet där vi inte är nöjda med kryss (vi ska vinna).

Hur skulle du beskriva dig som spelare?
En vinnarskalle som alltid försöker bli bättre, mina kvalitéer hoppas jag kunna få ut på planen (Gillar inte att snacka, vill visa vad jag går för)

Klubbens ord om Nadir:
Nadir är en ung, ambitiös spelare som vill utvecklas. Han har en riktigt hög potential och med en ljus framtid. Nadir är en lirare som med sin fart, fina teknik och med god förmåga att slå ut sin motståndare en mot en. Han kommer ge oss bra alternativ i vårt anfallsspel under säsongen 2021. Det ska bli otroligt spännande och följa Nadir den närmaste tiden. Han gjorde en fin säsongsavslutning i Karlslund 2020. Nu kommer han till Örebro Syrianska och vi ska se till att han kan ta nästa steg i sin utveckling, gärna redan under 2021.

Loading

Örebro Syrianska IF
januari 24, 2021