Det känns fantastiskt att förlänga kontraktet med Syrianska säger Laurie. Det känns som att vi har möjlighet att påbörja en ny period för klubben. Vi har en ny arena, det kommer att finnas många nya spelare och en större coachingpersonal, känns väldigt spännande.Jag vill bara ha framgång för den här klubben och kan inte vänta med att få starta upp denna säsong.

Arbetet med att bygga en slagkraftig spelartrupp inför andra året i div 1 norra löper på. Några viktiga egenskaper som vi vill att spelarna i vår trupp ska inneha är höga ambitioner och en vilja att hela tiden utvecklas, fotboll ska vara en synnerligen viktig del i varje spelares liv. Laurie är precis den typ av ledare vi söker i frågan om attityd till sin idrott. En spelare som kommer vara en bra modell för alla andra spelare, en spelare som är beredd att stoppa dit huvudet där andra tar bort foten. Med andra ord en naturlig ledare som kommer kunna bära laget under året. Utöver det så får vi en spelare som är duktig i defensiven samt det offensiva boxspelet.

Det är med stor glädje vi lägger ännu en viktig pusselbit på ”rätt” plats. Arbetet löper på i föreningen, nästa presentation kommer inte dröja

Loading

Örebro Syrianska IF
januari 17, 2021