Spännande saker händer i området runt Mellringe IP denna ljuva januaridag. Nästa pusselbit som ska ta oss till nästa nivå är klar för Örebro Syrianska. Stolt presenterar vi Rodin Deprem. Rodin spelade förra året i Umeå FC i Superettan, han har även gjort ett antal matcher för ÖSK i Allsvenskan. 

Hur känns det att ha skrivit på för Örebro Syrianska?
Det känns väldigt roligt och spännande. Jag ser fram emot att komma ut på planen och börja representera Syrianska. Det ska bli en spännande utmaning som förhoppningsvis också blir givande. Jag ska bidra på mitt sätt och hjälpa till laget så gott jag kan. Det känns väldigt kul att vara tillbaka i min hemstad med en tränare som ger mig sitt fulla förtroende och vet mig både som spelare och människa.

Varför föll valet på Örebro Syrianska?
Jag har under ett tag gått i tankar om att komma tillbaka till Örebro för att studera på universitet och kämpa för mina mål utanför planen. De senaste tre åren har jag investerat all min tid i fotbollen och vart fotbollsproffs på heltid vilket bidragit med mycket erfarenheter. De erfarenheterna ska jag naturligtvis försöka ta med mig till Örebro Syrianska. Jag känner att det var rätt tidpunkt för mig att komma närmare hem där jag har min familj och flickvän. Dessutom ville jag spela i en klubb där jag trivs och njuter av min fotboll. Det blir ett perfekt paket för mig och sen får vi se vad tiden har att utvisa.

Vad tror du att du kommer tillföra säsongen 2021?
Jag ska försöka bidra med professionalitet och vinnarskalle. Jag älskar att utvecklas och gör alltid mitt bästa då förväntar jag mig detsamma av mina medspelare. Det är viktigt att vi har en positiv och hungrig attityd i laget. Jag är här för att vinna matcher och njuta av min fotboll.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
Jag skulle säga att jag är en bolltrygg spelare som gillar att kombinera och avsluta.

Klubbens ord om Rodin:
Vi kommer nu få en spelare som vet vad som gäller för att ta sig till högsta nivån men även en spelare som vet vad som krävs för att vinna fotbollsmatcher. Med Rodins egenskaper så kommer Örebro Syrianska kunna hänga ytterligare en nyckel på knippan som kommer hjälpa oss att låsa upp motståndarnas försvar. Vi kommer få in en spelare med bra teknik och fart, en bolltrygg lirare som kommer kunna kombinera sig fram både över större men inte minst på mindre ytor. Det ska bli superspännande och följa Rodin Deprem under 2021 i dem gul/röda färgerna. Han har det där lilla extra och kommer med stor sannolikhet bli en publikfavorit på Mellringe IP. Varmt välkommen in i Örebro Syrianska familjen.

Loading

Örebro Syrianska IF
januari 27, 2021