Förutsättningarna inför sista matchen mot Berga var glasklara – vinst var en nödvändighet samtidigt som Karlslund behövde tappa poäng mot Haninge. 

Matchen började bra för vår del med mycket bollinnehav och en mängd halvchanser. I 23:e minuten kunde vi sätta första målet genom Eliyo Türkan, i det läget hade Haninge tagit ledningen. Efter målet tappade vi dock initiativet och Berga började skapa chanser. 1-0 stod sig dock till halvtidsvilan. I andra halvan kom vi ut med mer pondus och tog direkt tag i matchen igen. 2-0 kom efter bara 3 minuter genom Erik Grandelius. Därefter var det inget snack. Målen ramlade in i jämn takt genom Linus Lamu, Laurie Bell och Yoann Fellrath innan Eliyo Türkan kunde avlusta målskyttet med sitt andra för dagen. Seger med 6-0 tog oss över kvalstrecket till säker mark. Jubel bland bollkallar, bårbärare och övriga funktionärer! Riktigt synd att vi inte kunde få ha publik på läktaren en sådan här viktig match.

Stort grattis till alla spelare och ledare! Så himla kul att få hänga kvar i Ettan!

Avslutsningsvis vill vi från styrelsen tacka alla våra funktionärer, ledare, tränarstab och inte minst alla våra supportrar och sponsorer.

Säsongen 2020 är historisk av flera skäl och på flera sätt.
Heja Örebro Syrianska!

//Styrelsen

Loading

Örebro Syrianska IF
november 29, 2020