Örebro Syrianska bygger om sitt lag en del inför säsongen som kommer och förberedelserna för det har varit igång en längre period. Dels så har vi några spelare som av olika anledningar väljer att sluta spela fotboll eller vill spela fotboll på en annan nivå än i div 1.

Örebro Syrianska IF har för avsikt att komma väl förberedda och redo att ta ett steg till i vår utveckling som förening och lag under 2021. Det är ett antal namn vi tittat på som vi gärna ser i vår verksamhet och som vi tänker kan bilda den stomme av spelare och människor som kommer passa vårt arbetsätt och vår ambition.

– En spelare där samtliga var överens om att vi vill ska bära en röd/gul tröja till säsongen 2021 är målvakten Jacob Kindberg. ”Jagge” som under flera år presterat på en väldigt hög nivå. Redan som tonåring kunde man se Jagges enorma potential i IK Sturehov, och den otroligt fina utveckligen fortsatte via IFK Kumla och nu senast Karlslunds IF HFK. Utöver att vi lyckats knyta till oss en jätteduktig målvakt, kommer vi få en pådrivare under matcher, i omklädningsrummet och vid varje träning. Han kommer företräda det Örebro Syrianska IF vill skapa på bästa möjliga vis.

– Det känns skönt att få sätta signaturen på kontraktet och börja fokusera på säsongen 2021, säger Jagge. Redan vid första kontakten visade Syrianska stort förtroende för mig och har presenterat ett projekt för 2021 som jag ser framemot att vara en del av. Mina första upplevelser på plats hos Syrianska har varit positiva. Det finns ett driv som jag gillar, där det handlar om att hela tiden vilja ta klubben framåt. I Syrianska kommer jag få att återförenas med både spelare och ledare som jag arbetat med tidigare, vilket känns väldigt roligt. Det känns även väldigt bra att få fortsätta min karriär på den nivån jag vill spela på.

Jakob avslutar med att säga att han hoppas att spelartruppen börjar sätta sig mer de kommande veckorna så vi kan börja arbetet ordentligt inför säsongen 2021!

Det är med stolthet och enorm glädje som vi kan presentera säsongens första nyförvärv; Jacob Kindberg från Karlslunds IF HFK!

Loading

Örebro Syrianska IF
januari 13, 2021