Peter Bengtsson

Vi är glada att presentera Peter Bengtsson som ny marknads- och sponsoransvarig. Peter tillträder sin tjänst omgående.

– Det ska bli roligt och att ta sig an den här uppgiften. Örebro Syrianska är en spännande klubb och jag ser fram emot att få vara med och fortsätta utveckla föreningen. 

Vem är då Peter?

– Jag är uppväxt i Nora där jag själv spelade fotboll fram till jag var 20. Bor i Örebro sen över 10 år tillbaka. Jag har alltid varit engagerad inom föreningslivet och har varit ungdomstränare i 11 år samt ordförande i Mosjö SK i 3 år (2010-2013). Jag brinner väldigt mycket för fotbollen. Yrkesmässigt jobbar jag sedan 2016 som Account Manager på Academic Work med rekrytering och bemanning. När jag inte är på jobbet, med familjen eller på fotbollsplanen så har jag, som många andra fastnat för att spela Padel och tar gärna en match om någon är sugen ?. 

Vilken anknytning har du till föreningen?

– Jag har en bonusson i U16/19. Vi kom hit från Adolfsberg IK inför den här säsongen för att vara med i satsningen på akademiverksamheten som ÖSIF dragit igång. Efter sommaren klev jag även in i U-lagen och hjälpte till som lagledare.

Vi tackar Peter och önskar dig hjärtligt välkommen!

Loading

Örebro Syrianska IF
november 26, 2020