I mötet mot Team TG på Örnsro IP tog Örebro Syrianska en ny fantastisk I mötet mot Team TG på Örnsro IP tog Örebro Syrianska äntligen en fantastisk seger efter att vem annars om inte Laurie Bell återigen avgjort, nu med matchens enda mål i slutet av första halvleken.

Örebro Syrianska kom till spel efter en stark insats i den senaste omgången. Då var serietvåan Sylvia på besök, då slutade matchen oavgjort.

Redan i inledningen av matchen tog Örebro Syrianska taktpinnen. Nabil Osman såg pigg ut i matchinledningen. Det var inte långt borta att Linus Lamu kunde trycka dit ledningsmålet redan efter någon minut.

Även anfallaren Yoann Fellrath testade några gånger men Team TG:s målvakt Gustaf Halvardsson stod pall.

Istället skulle målet komma från oväntat håll. Laurence Bell som vanligtvis spelar på det centrala mittfältet vikarierade som mittback i sin andra match. En hörna som såg ut att vara för lång visade sig vara en inövad variant. Efter Bells match kontrollerade Syrianska hem den första halvleken. Den andra blev jämnare men inget av lagen lyckades skapa några jättechanser och matchen slutade 1–0.

▪️ MATCHDAG
⚽️ Örebro Syrianska IF ? Team TG FF 1-0 (1-0)
▪️Laurie Bell
? 16 Augusti, 14:00 – ??EttanFotboll
?  NA/Mittmedia – SportExpressen play
? Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
augusti 16, 2020