Örebro Syrianska föll tungt i hemmamötet mot seriefavoriten IF Brommapojkarna med 0-1 (0-0) på Örnsro IP.

Efter veckans oavgjorda derby var det ett taggat Örebro Syrianska som ändrade planen på Örnsro IP. Det syntes tidigt att man internt pratat om att ta fler löpmeter, gå in i dueller och ta kampen. Det var ett helt annat rödgul lag än det som spelade oavgjort mot Karlslund IF FK.

Första halvlek var relativt jämn men det var Örebro Syrianska som hade initiativet och hade bollen mest. Martin Alp var nära att ge ledningen när han nicka precis utanför. I den 26:e matchminuten fick Andreas Carlström sträcka ut rejält och lyckades rädda. 0-0 stod sig dock in i halvtidsvilan.

Åtta minuter efter paus, precis när det verkade som om rett ut gästande Brommapojkarnas anstormning, lyckas Brommapojkarna sätta dit 0-1 via en märklig studs i bröstet, på Andreas Carlström och därefter studsa den vidare över honom och in över mållinjen. Som även blev slut resultatet.

Förlusten var Örebro Syrianskas första någonsin i ettan, efter två segrar och två oavgjorda under inledningen av debutsäsongen.

⚽️ Örebro Syrianska IF  ? IF Brommapojkarna 0-1 (0-0)
?1 juli, 19:00 – ??EttanFotboll
?  NA/Mittmedia – SportExpressen play
? Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
juli 1, 2020