Örebro Syrianska föll med 3-2 (1-1) borta mot IF Karlstad Fotboll i onsdagens åttonde omgång, i en match där Linus lamm gav Örebro Syrianska hopp om tre poäng med sitt tidiga ledningsmål. Men Karlstad bände och vann matchen med 3-2.

Det var inte så att IF Karlstad Fotboll spelade ut Örebro Syrianska på Tingvalla IP denna onsdagkväll. Linus Lamu gav ledningen efter bara en kvart, och så långt var det klar fördel för Örebro Syrianska. Karlstad kunde efter en halvtimme kvittera via en skarv på frispark.

I andra fick Örebro  Syrianska ett kanonläge att ta ledningen på nytt när Ebrima Jaiteh stormade fram efter högerkanten och var friställd mot Karlstadmålvakten.   I stället för att avsluta valde Ebrima Jaiteh spela bollen till Linus Lamu som fick iväg ett hyggligt skott, som målvakten dock snyggt kunde avvärja. Istället kunde Karlstad efter några minuter trycka ditt 2-1. När Karlstad ökade sedan till 3-1 bara tre minuter senare kändes matchen avgjord. Trots Laurence Bell reducering i 92:a minuten var aldrig Örebro Syrianska nära att kvittera. 

⚽️ IF Karlstad Fotboll ? Örebro Syrianska IF 3-2 (1-1)
⚽️  Linus Lamu 0-1 14′, Laurie Bell 3-2 92′
? 15 juli, 18:00 – ??EttanFotboll
?  NA/Mittmedia – SportExpressen play
? Tingvalla IP

Loading

Mattias Kurt
juli 15, 2020