Det blev förlust på Örnsro i vårsäsongens sista match. Örebro Syrianska släppte egentligen bara till två målchanser under hela matchen men båda gångerna var Sollentuna vassa. Efter ett mållöst i första halvlek kunde motståndarna ta ledningen och även göra 1-2 i slutskedet av matchen.

Örebro Syrianska tog emot Sollentuna på ett mulet och Örnsro under lördagseftermiddagen med hopp om att ta ännu en seger innan sommaruppehållet. Matchinledningen blev jämn, även om Sollentuna hade ett visst övertag och Örebro Syrianska stundtals hade lite svårt med bollbehandlingen.

Trots att Sollentuna hade ett stort spelövertag på Örebro Syrianska lyckades Syrianska hålla nollan fram till den 61:a matchminuten. Sollentunas Dida Rashidi fick en boll i straffområdet och när Marcus Karlsson skulle bryta styrde han istället in den i eget mål.

Strax efter ledningens målet i match minut 71 kunde Örebro Syrianska svara tillbaka. Efter slarv från Sollentuna fick Laurie Bell från 25 meter lobba över Sollentuna målvakten 1-1. I den 87:e kunde Sollentuna bärga segern då Michel Hernande först misslyckats med rensning och Owen Wallis får en till chans att resan men skjuter rakt på motståndare och Sollentuna kunde göra 1-2.

Nu väntar ett tre veckor lеngt uppehåll för Örebro Syrianska som spelar nästa match den 8 augusti borta mot Frej Täby.

▪️ MATCHDAG
⚽️ Örebro Syrianska IF ? Sollentuna FK 1-2 (0-0)
▪️Laurie Bell 1-1 71´
? 18 juli, 13:00 – ??EttanFotboll
?  NA/Mittmedia – SportExpressen play
? Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
juli 18, 2020