Örebro Syrianska gjorde en bra match mot Tidaholm på lördagen, men trots underläge i halvtid kunde Örebro Syrianska växla upp och bärga hem alla tre poäng. Matchen slutade 2-1 (0-1) på Örnsro IP.

Örebro Syrianska gjorde en stabil första halvlek mot Tidaholm på Örnsro, och när domaren blåser för halvtidsvila i regndugget är det Tidaholm som går till halvtidsledning med 0-1. Man tar ledningen i den 16 minuten och 0-1 håller sig till halvtidsvilan.

Den andra halvleken inleddes i ett rasande tempo från Örebro Syrianska. Man skapar läge efter läge, närmast att näta är Stefan Hannason med ett kanonskott som målvakten gör en superräddning på. I matchminut 70 lyckas Nabil Osman ta sig förbi på sin högerkant och placerar in 1-1. Efter kvitteringen växlar Örebro Syrianska upp och fick tillslut in ett segermål via en straff där kaptenen Basel Gorgis blir fälld och Linus Lamu elegant kunde placera segermålet och tre viktiga poäng och fortsatt serieledning.

Loading

Mattias Kurt
augusti 10, 2019