Örebro Syrianska tar som serieledare på lördagen emot IFK Tidaholm hemma. Efter en storvinst borta mot Torslanda senast hoppas man hålla i den goda formen.

Syrianska toppar för tillfället div 2 norra götaland endast en poäng före tvåan Stenugnssund. Formen är minst sagt god efter 4-0-vinst borta mot Torslanda senast. Men många tuffa matcher kvarstår på spelschemat och då flera lag valt att haka på i toppen så har de rödgula knappast råd med alltför många poängtapp. Syrianska kommer till spel med i princip full trupp tillgänglig med förhoppningar om tre nya pinnar i toppstriden.

IFK Tidaholm placerar sig på en blygsam niondeplats inför den 17:e omgående av seriespelet. Senast fick man se sig besegrat av ett bättre Gauthiod (0-3) och dessförinnan tog man en 3-1-vinst hemma mot Vänersborgs IF. Siktet är inställt på att undvika den absoluta bottenstriden och varje poäng väger tungt när säsongen så småningom drar ihop sig.

Loading

Mattias Kurt
augusti 8, 2019