Örebro Syrianska tar sig i den åttonde omgång an Nordvärmlands FF borta på Nyvallen, och ska bygga vidare på segern mot Åmål förra helgen med avspark på lördagen klockan 16.00.

I lördags stod Örebro Syrianska för en fantastisk insats och besegrade Åmål med hela 6-0 hemma på Örnsro IP. Redan på lördagen är det dags för match igen, när man som serieetta åker till Värmland, Sysslebäck för att ta sig an elvan Nordvärmlands FF i åttonde omgången.

Truppen har under veckan som har gått förberett sig för lördagens match.

Kaptenen Basel Gorgis missar dessvärre matchen då han utgick i matchen senast. Även David Thorngren saknas i matchtruppen. Hamodi Al-mayahi och Martin Alp, som bägge missade matchen mot Åmål är dock tillbaka och tillgängliga för spel mot Nordvärmland.

Lördagens motståndare Nordvärmlands FF har inlett säsongen sämre än förväntat och placerar sig på elfte plats i tabellen. Laget kommer dock från en period på fem matcher utan seger. Senast åkte laget på en     storförlust borta mot Ik Gauthiod med 4-0. Mittbacks kuggen Bartosz Wojas är avstängd en längre period då han åkte på en grovutvisning i matchen mot Vårgårda IK.

Loading

Mattias Kurt
maj 24, 2019