Med ca 25-1 i avslut, 70-30 i bollinnehav, och 6-0 i mål, var det inget snack om saken när Örebro Syrianska körde över IFK Åmål.

Örebro Syrianska som inför dagens match låg tvåa i tabellen tog emot IFK Åmål som krigar i botten. Det var klasskillnad från början till slut och siffrorna kunde ha blivit ännu större.

Det dröjde inte länge innan Örebro Syrianska kunde få hål på Åmål. I matchminut 16 höll sig Mikael Loön framme på en hörna och satte 1-0 bakom målvakten i Åmål. Tre mål på sju minuter gav Örebro Syrianska en bekväm ledning 2-0, 3-0 och 4-0 via Linus Lamu. Yoann Fellrath satte 5-0 strax innan halvtidsvilan.

Andra halvlek  startade lika bra som första slutade, 6-0 kom efter 15 minuter via Linus Lamu som i dag gjorde hela 4 mål. Efter det handlade allt om hur stora siffrorna skulle bli. Chanserna radades upp för Örebro Syrianska och målvakten i Åmål fick fullt upp i mål. Slutresultatet 6-0 var i underkant. Nu är man serieledare.

Loading

Mattias Kurt
maj 18, 2019