Hemma på Örnsro IP möter Örebro Syrianska på lördagen IFK Åmål med avspark klockan 14.00, när man går in i den sjunde omgången.

Det handlar om den sjunde omgången i division två och rödgul kommer till matchen med fyra segrar, en oavgjord och en förlust i bagaget. Detta facit innebär 13 inspelade poäng vilket räcker till en andra plats i tabellen.

Örebro Syrianska går självklart in i matchen med utgångspunkten att ta tre poäng och man är tillbaka på Örnsro IP inför denna matchen. Efter segern mot Vänersborgs FK senast har laget haft en bra träningsvecka.

Mikael Loön är tillbaka för spel då han var avstängd senast. Man har två avbräck inför matchen, det är Hamodi och Anel och ett frågetecken för Martin Alp som missat veckans träningar på grund utav en skada han ådrog sig i förra matchen. Förhoppningsvis är alla tre med och kör under nästa vecka igen.

IFK Åmål har på lika många omgångar samlat ihop sju poäng och ligger inför matchen på en tionde plats. Men IFK Åmål har efter en svag start på serien fått ordning på grejerna och har nu tre matcher på raken utan förlust. Senast blev det 2-2 hemma mot seriefavoriten IK Gauthiod och då visade man upp en vass offensiv.

Loading

Mattias Kurt
maj 17, 2019