Efter bortamatch senast är det äntligen hemmamatch igen på Mellringe IP, Konstgräs imorgon då Torslanda IK gästar oss på påskafton klockan 15.00.

Efter två omgångar står Örebro Syrianska på sex poäng efter segrar mot både IFK Uddevalla och Grebbestad. I den tredje omgången står fjolårets elva på tur. På Mellringe IP, konstgräs ska Örebro Syrianska bygga vidare på sin fina start när man ställs mot Torslanda IK. Laget är skadefritt och redo att ta uppgiften på allvar.

Förutsättningarna för en riktig bra match är optimala med fint väder och en strålande konstgräsplan på Mellringe IP. Man saknar tyvärr lagkaptenen Basel Gorgis som fått sin avstängningsdom, han missar nu två matcher.

Torslanda har haft en tuff inledning på säsongen 1-1 i premiären blev 0-4 mot seriefavoriterna IK Gauthiod på hemmaplan.

Under fjolårets säsong möttes lagen två gånger, på hemmaplan åkte Örebro Syrianska på en förlust och på bortaplan blev det seger.

Loading

Mattias Kurt
april 19, 2019