Örebro Syrianska besegrade på lördagen Torslanda med förkrossande 7-2 (2-0). Linus Lamu gjorde tre mål och två mål Martin Alp, Amar Bukva och Filip Björklund varsitt i en riktig rödgul uppvisning på Mellringe.

Något snack var det egentligen aldrig, men det dröjde ändå ett tag innan målen trillade in. Under matchens första halvtimme låg bollen förvisso i nätmaskorna bakom Torslandas målvakt vid två tillfällen, Amar Bukva 1-0 i den 24:e minuten och Martin Alp 2-0 i den 39:e matchminuten och 2-0 ledning i halvtid.

Torslanda hann knappt ta avsparken innan hemmalaget var på det igen. Efter en snabb bollvinst och motattack drev Albin Ödberg bollen och hittade ut med en passning till Linus Lamu som kom fram till vänster om honom och enkelt kunde rulla in 3-0. Martin Alp kunde utöka till 4-0 i den 50:e matchminuten. Torslanda skulle få ett tröst mål. In på andra halvlek blev Filip Björklund inbytt och kunde göra 5-1 och Linus Lamu kunde fullborda sitt hattrick med två mål som avslutades med en 7-2 seger där Torslanda fick ännu ett tröstmål.

Loading

Mattias Kurt
april 21, 2019