Vi är glada att meddela att Luftslott.se fortsätter som samarbetspartner till Örebro Syrianska IF även under 2019.

– För oss är samarbetet med Luftslott.se en viktig del i vår fortsatta utveckling runt matcherna.    Vi jobbar ständigt med att locka barnfamiljer till matcherna och tack vare samarbetet med luftslott.se kan vi göra det , då dem bidrar med hoppborgar, fotbollsmål m.m. Vi är väldigt glada över att samarbetet fortsätter även under 2019 säger Barsom Oktay

Hos luftslott.se finner ni aktiviter för alla tillfällen! Vad sägs om en hoppborg till barnkalaset eller paintball till svensexan? Man har smarta lösningar som passar till företagsfesten, familjefesten m.m

Hos luftslott.se kan man b.la hyra

Hoppborg

Hinderbana

Rodeotjur

3-kamp

Sumobrottning

Fotbollsmål

Luftslott.se har även flera andra saker som bumperballs. Där fotbollen aldrig varit roligare, passa på att tackla dina kollegor ordentligt medans de är skyddade eller fira ett mål med en volt.

www.luftslott.se

info@luftslott.se

0704 85 20 89

Loading

Mattias Kurt
april 18, 2019