Efter den minst sagt lyckade premiären hemma mot IFK Uddevalla är det imorgon lördag dags för rödgula att spela sin första match borta i årets division två. Klockan 16.00 är det avspark mot Grebbesta IF.

En väl genomförd premiär och 6-1 seger, på lördagen är det dags för Örebro Syrianska att fortsätta in i divison tvås andra omgång med gott självförtroende. Efter att fjolårets sexa IFK Uddevalla avfärdats med 6-1 på Mellringe IP, Konstgräs står nu nästa nykomling från divison ett, Grebbesta IF, för motståndet på bortaplan. Klockan 16:00 sparkar årets andra seriematch igång på Sparvallen Tanumshede.

Det blev bara en säsong i divison ett för Grebbesta IF så åkte ur. I sin återkomst tillbaka till divison två tappade man premiärsegern mot seriefavoriten IK Gauthiod i slutet för en vecka sedan, då matchen slutade oavgjort 2-2. I sin hemmapremiär på lördagen möter Grebbesta alltså Örebro Syrianska. Det är ett till stora delar nytt lagbygge jämfört med det som fick lämna divison ett i fjol, där viktiga kuggar lämnat.

Loading

Mattias Kurt
april 12, 2019