Örebro Syrianska IF kan stolt presentera Robertsons Charkuteri som ny samarbetspartner under 2019.

Robertsons Charkuteri är ett lokalt företag med gamla anor , det grundades 1929 utav Einar Robertson, och man har sedan sommaren 2010 sin verksamhet i fräscha lokaler på Adolfsbergsvägen, där man har produktionen och butiken. Sedan 1 februari 2019 ägs Robertsons utav Närke slakt och Styck. Mycket av köttet som säljs på Robertsons är från Närkes Slakteri dem i sin tur köper det från gårdar i trakten. Bra in och bra ut är filosofin. Det viktigaste för att göra fina varor är råvarornas kvalitet. Man är noga med kvaliteten.

I butiken säljer man allt från chark, lamm, fläskkött, nötkött, färs, vilt finns i butiken efter säsong, alla sorters korvar och till julen massa julvaror som ex. prinskorv, guldskinka, bakad pastej m.m. Listan är lång med massa godsaker. I anslutningen till butiken har man även väldigt bra parkeringsmöjligheter. Man kan även beställa olika typer av lådor. Tex. Korvlådan, grillådan, gourmetlådan, nötlådan, lammlådan m.m. Man har även catering till företaget, festen , bröllopet och andra speciella tillfällen.

Marknadsansvarg Barsom Oktay är oerhört stolt att ett så anrikt och lokalt företag som Robertsons Charkuteri är ny samarbetspartner till Örebro Syrianska IF under 2019.

Robertsons Charkuteri AB

Adolfsbergsvägen 14 , 702 27 Örebro

Öppettider: måndag-fredag 10-18, lördag 10-14

#Örebro #Syrianska #Suryoye #RobertsonsCharkuteri

Loading

Mattias Kurt
april 11, 2019