Örebro Syrianska har startat säsongen på ett imponerande sätt. På lördagen tog man andra raka segern då man vann över Grebbestad IF med klara 1-3.

Örebro Syrianska körde över IFK Uddevalla förra helgen i premiären med överlägsna 6-1. På lördagen följde man upp med ytterligare en imponerande insats då man vann med 1-3 mot Grebbestad IF. Första halvleken var tämligen jämn men Tobias Nilsson smekte in ledningsmålet på hörna i matchminut 6. Men Grebbestad IF kunde kvittera efter 17 minuter 1-1. 1-2 kom via Martin Alp som enkelt kunde lägga in den med bredsidan, efter en snygg genomskärare av Luizinho B. Ciriaco.

I den andra halvleken tog Grebbestad över och skapade flera farliga målchanser som tvingade David Thorngren till flera räddningar. Sedan tog Örebro Syrianska alltmer över matchen och i den 78:e minuten fick man utdelning. Då Linus Lamu fälls av en Grebbestad spelare och domaren blåser straff och Martin Alp placerade in bollen till 1-3. Matchen slutade 1-3 seger till Örebro Syrianska.

Loading

Mattias Kurt
april 13, 2019