Örebro Syrianska åkte ur kvalet till Svenska Cupen efter att man under lördagen förlorat med 0-2 mot Rynninge på hemmaplan. Örebro Syrianska stod upp bra defensivt, men lyckades inte förvalta sina chanser.

Örebro Syrianska klev in i matchen med vetskapen om att seger var ett måste för att gå vidare och därmed avancera. Trots massvis chanser i första halvlek lyckades Rynninge göra 0-1 innan halvtid.

Örebro Syrianska inleder andra halvlek med full fart framåt. Man skapar två kanonlägen i början på andra men Rynninges målvakt gör flera avgörande räddningar, bollen vill helt enkelt inte in denna lördag. Syrianska satsar offensivt för en kvittering. Men istället lyckas Rynninge avgöra och vinna med 0-2. En match som inte alls var rättvis, Örebro Syrianska klart bättre laget i 90 min. Nu tar vi med dessa 90 min till genrepet mot Nora BK nästa helg.

Loading

Mattias Kurt
mars 23, 2019