På lördag är det dags för ett avgörande match i kvalet till Svenska Cupen och även förberedelse inför division två premiären innan nästa veckas genrep. Rynninge IK står för motståndet på Mellringe IP 11.00. För Örebro Syrianska IF är det bara seger som räknas för att ta sig vidare till semifinal i kvalet till svenska cupen. För Rynninge IK räcker det med ett oavgjort resultat för att ta sig vidare.

Lördagsmötet med Yxhults IK (0-4) blev en överkomlig uppgift för Örebro Syrianska som kontrollerade matchen från början till slut, och slutsiffrorna 0-4 var i underkant. Örebro Syrianska har i övrigt haft en stark försäsong och spelet har sett bra ut, men det gäller att ta med sig de bra delarna till tävlingsmatcherna nu.

Till på lördag blir det att ladda om batterierna och försöka gå ut och avsluta detta med ett avancemang mot Rynninge IK. Senaste mötet mellan lagen för några veckor sedan slutade med en 4-2 seger för Örebro Syrianska.

Rynninge IK har haft en försäsong med blandade resultat. I gruppspelsmatchen mot Yxhults IK vann man med 6-1 vilket innebär att det för Rynninge räcker med ett oavgjort för att ta hem gruppsegern. Det är därmed upplagt för ett spännande möte och en värdemätare för båda lagen.

Loading

Mattias Kurt
mars 22, 2019