Vi kan stolt presentera Frendo Mellringe som ny samarbetspartner till Örebro Syrianska inför säsongen 2019.

– Vi är väldigt nöjda att Frendo Mellringe väljer att samarbeta med oss under 2019, säger marknadsansvarig Barsom Oktay

Hos Frendo kan du alltid få hjälp med att serva bilen och med allt som är självklart på en bensinmack exempelvis genom att byta torkblad, fylla på spolarvätska och olja. Man är dessutom en auktoriserad MECA verkstad där man kan boka tid hos deras mekaniker. Man kan även få bilen snygg och fräsch med den moderna automat biltvätten. I närbutiken har man b.la ett stort utbud utav korv, snabbmat , kaffe, godsaker, glass och man hittar även tillbehör till bilen. Du kan även hyra ditt släp i butiken.

Frendo Mellringe
Nejlikegatan 2A
019-25 21 90
Öppettider: vardagar 7-22 helger 9-22

Loading

Mattias Kurt
mars 25, 2019