En lång säsong närmar sig sitt slut. Bara en bortamatch återstår för Örebro Syrianska, och den sparkar man igång på lördag klockan 15.00 mot serieledaren Karlstad BK på Våxnäs IP.

Matchen mot Vårgårda IK är en match man helst vill glömma då man åkte på säsongens största förlust på hemmaplan, där man saknade hela fem ordinarie spelare. Nu väntar serieledaren på bortaplan och en tuff match då Karlstad BK vill fira seriesegern på hemmaplan, men Örebro Syrianska åker dit för att få med sig poäng hem till Örebro.

För Karlstad BKs del gäller det att ta tre poäng till för att definitivt säkra seriesegern och fira på hemmaplan redan på lördag. Man har fyra poäng ned till tvåan FC Trollhättan inför omgången. Streckstriderna i toppen är dock redan avgjorda, och den största spänningen finns kanske i botten där hela sju lag slåss om att undvika direkt nedflyttning och kval.

Loading

Mattias Kurt
oktober 12, 2018