Örebro Syrianska möter på lördagen klockan 16.00 IK Vårgårda hemma på Örnsro IP i 24:e omgången.

Några dagar har passerat sedan Örebro Syrianska åkte på en tung förlust borta mot FC Trollhättan, men redan imorgon lördag är det dags för match igen när man tar sig an IK Vårgårda på Örnsro IP, med avspark klockan 16.00.

Söndagens match har lagts till handlingarna och på träningarna har det ett varit ett taggat och revanschsuget Örebro Syrianska som gått igenom de sista förberedelserna inför lördagens match. Man får tillbaka viktiga kuggen Tobias Nilsson men saknar skyttekungen Linus Lamu som blev utvisad senast mot FC Trollhättan och är därmed avstängd. Resten av truppen är tillgängliga till matchen.

Elfteplacerade IK Vårgårda säsong har gått upp och ner.

Efter att ha förlorat fyra raka matcher innan sommaruppehållet spelade man fyra raka utan förlust efter sommaruppehållet. Senast blev det seger mot FBK Karlstad med 0-4 som redan är nedflyttningsklara. Man har skrapat ihop 24 poäng och behöver ytterligare poäng för att säkra kontraket då Vänersborgs IF och Hisningsbacka jagar bakom. Räkna med ett ganska hungrigt IK Vårgårda som är ute efter tre viktiga poäng.

Loading

Mattias Kurt
oktober 5, 2018