Inför årsmötet i november har nu arbetet påbörjats med att komplettera styrelsen med ett antal roller och även om vi redan har arbetat med flera spännande namn, tar vi förstås gärna emot förslag från er medlemmar. 

Det går bra att maila valberedningen på info@orebrosyrianska.com eller kontakta oss direkt via sociala medier eller per telefon med kontaktuppgifter till den person du vill föreslå, samt gärna en motivering till varför du tror att hon/han kan göra Örebro Syrianska IF bättre. 

Vi vill också passa på att understryka att om det finns frågor till eller synpunkter på valberedningen och dess arbete så finns vi tillgängliga för att besvara dessa, förutsatt att ni är medlemmar. 

Varma hälsningar, Valberedningen i Örebro Syrianska IF

Jakob Cicek, 073- 420 60 50 

David Jahkopson, 073-619 66 84

Loading

Mattias Kurt
oktober 14, 2018