På lördagseftermiddagen ställdes Örebro Syrianska mot serieledarna FC Trollhättan, ett hett toppmöte i nionde omgången. Ca 1300 personer hade tagit sig till Örnsro IP för den stora publikfesten. Örebro Syrianska gav toppmötet mot FC Trollhättan en speciell touch. 50 sponsorer bjöd på fri entrè.

Förutsättningarna inför lördagens match mellan Örebro Syrianska och FC Trollhättan var idealiska. Två lag med fin form, högsommarvärme i Örebro och 1300 i publik.

Örebro Syrianska drog upp tempot direkt och hade mestadels av spelet men skapade inte så mycket i första halvlek. FC Trollhättan hade en träff i utsidan av stolpen mer en så skapades inte av båda lagen i första halvlek.

I andra halvlek ökade Örebro Syrianska tempot och man skapade flera bra chanser och ett ledningsmål låg i luften. I slutet av matchen avlossade Joao Pedro Menegusso ett skott som FC Trollhättan målvakten kunde rädda. På övertid gjorde målvakten i FC Trollhättan en fantastisk räddning på Linus Lamus avslut och Örebro Syrianska fick nöja sig med en poäng.

Loading

Mattias Kurt
juni 2, 2018