När serieledarna FC Trollhättan kommer på besök till Örnsro IP på lördag bjuder Örebro Syrianska på fri entré , detta tack vare våra sponsorer.

Örebro Syrianska är obesegrade i dem sju senaste matcherna. Senast mot Stenungsunds blev det delad pott trots ledning med 0-1 i halvtid, tappade man ledningen i andra halvlek till 2-1 men kunde till slut kvittera och ta med sig en poäng hem till Örebro. Linus Lamu stod för båda målen.

Mot serieledarna FC Trollhättan ska man ta med sig den starka första halvleken man gjorde mot Stenungsunds där man gjorde årets bästa halvlek. Mot serieledarna vill man även ta årets första hemmaseger inför en förväntad storpublik.

Lördagens motståndare FC Trollhättan har stått för en mycket stark säsongsinledning och

leder för närvarande division 2 Norra Götaland. Målsättningen för topplaget är också att avancera upp till division 1 och man är på god väg efter sju vinster på de åtta inledande omgångarna.

Senast knep man alla tre poäng när IFK Uddevalla besegrades borta med 0-2. Lagets främste målskytt Pelle Ödlund har stått för fem mål och är en spelare som Örebro Syrianska får hålla lite extra koll på.

Loading

Mattias Kurt
juni 1, 2018