Örebro Syrianska kryssar vidare i division två norra Götaland. Bortamatchen mot IFK Uddevalla slutade 1–1
trots att Örebro Syrianska blev rånade på ett mål i slutet, där domaren felaktigt blåste bort målet.

Örebro Syrianska tog ledningen genom Anel Coralic i den 16:e minuten. En tilltrasslad situation som ledde till att man kunde ta ledningen. Som alla andra matcher under året gjorde man en stark försvarsinsats och kunde gå ut till halvtidsvilan med 0-1 ledning.

I andra halvlek pressade Örebro Syrianska för att öka till 0-2 men tyvärr så kunde IFK Uddevalla kvittera i den 56:e. Men Örebro Syrianska fortsätta att skapa målchanser, Brassen Joao Pedro Menegusso hade en boll inne men linjedomaren blåste bort målet och Örebro Syrianska kryssade 6:e matchen under säsongen.

Loading

Mattias Kurt
juni 10, 2018