På lördag beger sig Örebro Syrianska till Vänersborg för att spela sin andra raka bortamatch, denna gång mot Vänersborgs FK på Vänersvallen Nord Konstgräs. Det är två lag som har olika resultat de senaste två omgångarna som ska göra upp om segern. Vänersborgs FK behöver en fullpoängare för att skapa distans till lagen på nedflyttningsplats medan Örebro Syrianska behöver hitta tillbaka till vinnarspåret för att hacka med i toppen.

I den senast omgången spelade Örebro Syrianska återigen kryss då man spelade 1-1 borta mot IFK Uddevalla trots att man hade ledningen och blev rånade på segern med ett regelrätt mål i slutet av matchen.

För Örebro Syrianskas del behöver man hitta tillbaka till vinnarspåret igen för att hänga med i toppen, man har på dem fyra senaste matcherna fyra oavgjorda resultat. Till lördagens match finns det inga nya skador eller avstängningar att rapportera om, man får tillbaka lagets bäste målskytt Linus Lamu då han var avstängd senast.

Lördagens motståndare Vänersborgs FK ligger just nu på en åttonde plats i tabellen. Under de inledande nio omgångarna har Vänersborg lyckats vinna tre matcher alla på hemmaplan, spelat oavgjort i tre och förlorat fyra. I den senaste omgången spelade man mot serieettan FC Trollhättan där man åkte på en stor förlust med 6-0.

Loading

Mattias Kurt
juni 15, 2018