Örebro Syrianska fortsätter även under 2018 sitt samarbete med en av stans snabbast växande redovisningsfirmor, Fox Ekonomi. Fox Ekonomi arbetar idag med många små- och medelstora bolag/koncerner inom olika branscher (exempelvis byggkoncernen Örebro Bygg och restaurangkoncernen Sorella/Fratelli) och kan hjälpa dig med löpande bokföring, löner, fakturering, bokslut, deklarationer, bolagsbildningar och skattekonsultation.

Fox Ekonomi kan erbjuda dig som företagare helhetslösningar för din ekonomiska administration som gör att du kan känna dig trygg i att driva den verksamhet ditt bolag ska bedriva. Med en alltid tillgänglig och hjälpande service kan du vara säker på att du lämnar din bokföring i goda händer!

Kontakta Fox Ekonomi för konsultation och mer information:

Afrem Oktay, 073-553 35 68, afrem@foxekonomi.se

Rabi Mourad, 073-675 06 26, rabi@foxekonomi.se

Loading

Mattias Kurt
april 6, 2018