Efter en lång försäsong har det äntligen blivit dags för hemmapremiär i division två norra götaland. När Hisingsbacka FC från Göteborg kommer på besök till Örebro och Trängens IP på lördagen 16.00.

Örebro Syrianska har sedan genrepet mot Karlslunds iF HFK (3-0) förra veckan genomfört ytterligare en träningsvecka och nu står man beredda och laddade att ta sig an säsongen. Förutsättningarna inför matchen är goda och nästintill samtliga spelare är spelklara. Laget känns väl förberett och når man sin högsta nivå blir man svårslagna, nyckeln ligger dock i att hitta jämnheten i spelet och spela på den höga nivå som man har kapacitet för.

Motståndarna Hisingsbacka FC är ett lag som tog steget upp till division två ifjol och tog hem division tre serien med två poäng före tvåan.

Hisingsbacka FC, förkortat HBFC, är en fotbollsklubb från stadsdelen Backa på Hisingen i Göteborg, bildad 2005. Klubben bildades genom en sammanslagning av Hisingstads IS (bildad 1909) och Backa IF (bildad 1930).

Loading

Mattias Kurt
april 6, 2018