Det är dags för säsongens andra hemmamatch i division två. På lördag klockan 17:00 tar vi emot Nordvärmlands FF på Behrn Arena. Efter en kämparinsats och tre poäng nere i Trollhättan har laget laddat om och är redo för ännu en tuff match.

Örebro Syrianska kommer från vinst på bortaplan, men förlust på hemmaplan. Två omgångar är spelade och tre poäng är inräknade på kontot. De tre poäng kom i den senaste bortamatchen då Örebro Syrianska vann mot Skoftebyns IF med 0-2 i en match där dem röd/gula dominerade.

Efter lördagens match har fokus legat på att bygga vidare på den insats och framför allt det försvarsspel som visades upp i Trollhättan. Laget är skadefritt och redo att ta uppgiften på allvar. Förutsättningarna för en riktig bra match är optimala med fint väder och en strålande konstgräsplan på Behrn Arena.

Nordvärmlands FF från Sysslebäck har inlett Division två 2018 på ett resultatmässigt riktigt jobbigt vis. Två matcher har gett två förluster. Nordvärmland kommer senast från förlust mot FC Trollhättan på hemmaplan med 0-3.

Nordvärmlands FF bildades mellan Finnskoga FF och Norra Ny FF 2004. Första åren spelade man i division 7 och har under åren klättrat så långt som till division 2.

Loading

Mattias Kurt
april 20, 2018