Örebro Syrianska tog tre sköna poäng under lördagens borta match i Trollhättan, då man mötte Skoftebyns IF.

Första halvlek var en jämn historia med fördel för hemmalaget, där Örebro Syrianska hade ett kompakt försvarspel och fick med sig ett 0-0 resultat till halvtidsvilan.

I andra halvlek fick hela laget ny energi och man spelar en fin fotboll med mycket boll längst marken. Man får utdelning ganska omgående i andra halvlek då Tobias Nilsson drar till från 40 meter och får till ett kanonskott som resulterar i en 0-1 ledning i 50:e minuten. Efter ledningsmålet fortsätter man spela stabilt i defensiven. Man har bra kontroll under resten av matchen, och släpper inte till många målchanser under resten av halvleken. Efter en omställning i slutet på tilläggstiden trycker Stefan Hannasson in 0-2 målet med ett skott från straffområdeslinjen. Efter 10 minuters tilläggstid blåser domaren av matchen. En otroligt skön seger och en bra laginsats. Nu väntar Nordvärmlands FF på lördag kl 17.00 på Behrn Arena

Loading

Mattias Kurt
april 14, 2018