Det var en underhållande match på Behrn Arena där publiken fick se hela 4 mål. När slutsignalen gick kunde man läsa 2-2 på resultattavlan.

Örebro Syrianska hade en riktigt bra period mellan den 10e och 25e matchminuten där både Linus Lamu och Alex Brilhante hade bra chanser att göra mål, men där målvakten i Nordvärmland räddade flera chanser. Tyvärr så blev första halvlek mållös trots bra spel av Örebro Syrianska där man borde haft ledningen i halvtid.

Direkt från start i andra halvlek kunde Örebro Syrianska öka tempot och satte Nordvärmlands försvar i svårigheter flera gånger. I den 50 minuten får Örebro Syrianska en frispark i bra läge utanför straffområdet där Stefan Hanasson läckert sätter 1-0 i krysset till hemmasupportrarnas glädje. Några minuter senare i 55 minuten kunde Nordvärmland kvittera till 1-1. Nordvärmland fick en boost efter målet och började skapa farligheter framåt i den 73:e minuten får man hörna och lyckas nicka in bollen och 1-2 var ett faktum. Trots ett 1-2 underläge fortsatte Örebro Syrianska trycka på för en kvittering. I den 82:a matchminuten lyckas Örebro Syrianska kvittera genom Amar Bukva via ett mönsteranfall. Man hade även chans att göra 3-2 i slutet men tyvärr blev det ett oavgjort resultat denna lördag inför 470 åskådare.

Loading

Mattias Kurt
april 21, 2018