Under septembers första helg tar sig Örebro Syrianska till Haninge för att försöka hämta hem tre poäng. Efter insatsen i den föregående omgången är det ett revanschsuget rödgult lag som beger sig till Stockholm.

IFK Haninge placerar sig på en sjätteplats i tabellen med 29 inspelade poäng, åtta poäng före Syrianska. Laget förlorade sin senaste match med 4-1 borta mot Boo FK. Med andra ord finns det förmodligen revanschsugna spelare även hos IFK Haninge.

Syrianska kommer från en smärtsam förlust hemma mot Huddinge. Laget kom inte upp i den nivå vi är vana vid och till lördagens match är förhoppningen att man ska kunna få en nystart. Även om Syrianska får ses som underdog finns det alla möjligheter att vända på den negativa trenden på lördag. Kvaliteten i laget finns där och Syrianska är kapabla att slå alla lag i Division 2 Södra Svealand.

Matchen startar klockan 14.00 och spelas på Torvalla IP 3.

Loading

Mattias Kurt
september 1, 2017