Örebro Syrianska förlorade mot IFK Haninge med 2-1. Förlusten innebär att Syrianska nu endast är tre poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

Haninge var något bättre under den första halvleken och kunde i den 43:e matchminuten också ta ledningen med 1-0. Syrianska hade svårt att få igång sitt spel och gick in till halvtidsvilan med underläge.

I den andra halvleken förbättrade sig Örebro Syrianska och pressade ett lågt liggande Haninge. Trots pressen från Syrianska utökade Haninge i den 59:e matchminuten sin ledning till 2-0. Efter det fortsatte Syrianska att pressa och hade en boll inne, men målet blev tyvärr bortdömt. Linus Lamu reducerade sedan till 2-1, men närmare än så kom inte Syrianska och laget fick återigen lämna planen poänglösa.

Härnäst väntar Assyriska IF i Norrköping i en mycket viktig match, den spelas på Örnsro IP lördagen 9 september.

Loading

Mattias Kurt
september 3, 2017