Örebro Syrianska åkte under lördagen på en tung förlust mot Huddinge IF med 2-3. Resultatet innebär att Syrianska nu endast är 6 poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

Under den första halvleken bjöds det inte på något skönspel från något av lagen. Huddinge var dock strået vassare och kunde i den 23:e matchminuten också ta ledningen med 0-1. Trots underläge lyckades inte Syrianska skapa särskilt mycket och i slutet av halvleken utökade Huddinge sin ledning till 0-2.

Till den andra halvleken flyttade Syrianska upp Basel Gorgis till anfallspositionen och började spela mer rakt. Det gav tyvärr inte särskilt mycket utdelning och en bit in i andra halvlek kunde istället Huddinge kontra in 0-3. Syrianska närmade sig genom två frisparksmål från Stefan Hannason och Basel Gorgis, men resultatet 2-3 stod sig matchen ut.

Nästa match för Örebro Syrianska spelas 2 september klockan 14.00 borta mot IFK Haninge.

Loading

Mattias Kurt
augusti 26, 2017