Lördagen 26 augusti kliver Örebro Syrianska in i den nittonde omgången av Division 2 Södra Svealand, man gör det mot Huddinge IF. Två lag som inte kommer med någon strålande form, även om Huddinge vann sin senaste match mot Boo FK med 3-0.

I och med segern mot Boo närmade sig Huddinge Syrianska, man är dock fortfarande nio poäng bakom de rödgula. Laget har skrapat ihop tolv poäng på 18 matcher och ligger med det på en trettondeplats i tabellen, fyra poäng från säker mark. Huddinge är med andra ord i behov av att fortsätta plocka trepoängare.

Syrianska kommer från en stark poäng borta mot topplaget IK Sleipner. Förhoppningsvis kan laget plocka med sig det försvarsspel man visade upp i Norrköping till lördagens match. Tränare Barsaum Cicek har nästan fulltalig trupp att välja ifrån, endast Anel Coralic saknas på grund av avstängning.

Matchen spelas på Örnsro IP och startar klockan 16.00.

Loading

Mattias Kurt
augusti 25, 2017