Under lördagseftermiddagen den 19 augusti tar sig Örebro Syrianska an serietrean IK Sleipner på bortaplan. Naturligtvis en svår uppgift, men med den kvalitet som finns i Syrianskas lag är det knappast någon omöjlig uppgift.

Lagen har möts en gång tidigare i år, den kampen vann Sleipner med 0-2. Syrianska har således en revansch att utkräva till lördagens match. Laget kommer inte från någon god form rent resultatmässigt. Spelet har dock visat att det bara är en tidsfråga innan laget börjar klättra i tabellen igen.

Sleipner ligger på en imponerande tredjeplats i tabellen, endast en poäng från kvalplatsen och fyra poäng från förstaplatsen. Laget har dock inte vunnit någon av sina två senaste matcher och behöver en seger för att kunna haka på i toppen. Förhoppningsvis kan Syrianska förlänga Sleipners vinstfria rad på lördag.

Matchen spelas på Östgötaporten och spelas klockan 16.00.

Loading

Mattias Kurt
augusti 18, 2017