Det blev inget trendbrott för Örebro Syrianska under lördagens match mot Rynninge. Lokalrivalen var starkare och lyckades vinna matchen med 0-1. Jakten på mål och poäng fortsätter därmed för de rödgula.

Under den första halvleken var Rynninge det bättre laget och hade det mesta av spelet. Syrianska försvarade dock sig bra och det var mållöst när lagen gick in för pausvila.

När den andra halvleken var 15 minuter gammal spräckte Rynninge Syrianskas målnolla. Martin Springfeldt nådde först på en boll och kunde nicka in 0-1. Efter målet kom Syrianska mer in i matchen och lyckades skapa flera bra målchanser. Tyvärr lyckades inte laget förvalta någon av dessa och fick återigen lämna planen mållösa.

Nästa match för Örebro Syrianska spelas borta mot IK Sleipner lördagen 19 augusti. Matchen spelas på Östgötaporten och startar klockan 16.00.

Loading

Mattias Kurt
augusti 12, 2017